Contact

Fred Tokkie
Ik ben 7 dagen per week voor u bereikbaar zowel via de email als telefonisch.

Premiumkeur
Leeuwenstraat 42
1211EV Hilversum
Telefoon 035-2340450

Telefoon
Mobiel 06-295 63 190

E-mail
premiumkeur@gmail.com

Recensies


MaartenMaarten17:08 11/08/20
Net gesproken met Fred en 20 minuten lang aan de lijn gehangen. Hij gaf me direct deskundig en praktisch advies. Hij heeft me geadviseerd om een CO2 meter te kopen en hiermee kon ik vaststellen waar er problemen waren in de ventilatie. Uiteindelijk heb ik hierdoor het probleem kunnen verhelpen. Enorm bedankt!

Tiejo KepplerTiejo Keppler08:42 10/27/20
Door dhr Tokkie is voor ons een uitstekende keuring uitgevoerd voor een huis op de Taludweg te Hilversum. Aantal goede punten van aandacht benoemd, niet direct van invloed op de aankoop, maar wel heel fijn om te weten. Dan weet je tenminste echt wat je koopt! Verder ben ik samen met Fred het dak opgeklommen, en aldaar paar goed punten gezien. Hij is zelf de hele kruipruimte doorgetijgerd. Daar was het hardstikke droog, gelukkig! No nonsense advies, snel en gedegen. Aanrader.

olavivsolavivs13:00 09/23/20
Fred Tokkie is een zeer kundig technisch taxateur en bouwkundige. Twee jaar geleden kochten wij een gemeentelijk monument in Hilversum, ontworpen door Johan Wilhelm Hanrath.De grote van het object (500m2+) als wel de historische waarde werden door Fred keurig getoetst aan de gebruikte bouwmaterialen en de staat van het pand. Met een kraakhelder rapportin handen konden wij een betere inschatting maken van de bijkomende restauratie kosten en een hernieuwd gesprek met de verkopende partij over de afgesproken prijs. Fred’s rapport fungeerdehiermee als het instrument om tot een betere aankoop van ons huis te komen. Fred, dank voor het meedenken en alle adviezen!

FlanaticFlanatic06:42 05/29/20
Wij zijn zeer goed geholpen door Daan. Binnen 2 dagen was het al mogelijk om een keuring te laten doen op onze woning. Onze woning verkeerde in goede staat. Ook de kleine reparaties werden goed meegenomen, uitgelegd en toegelicht in een rapport. Ik heb Premiumkeur via Google opgezocht en na een aantal recensies opgebeld. Mijn makelaar had inmiddels ook al iemand die het wel kon doen. Uiteindelijk bleek Premiumkeur voordeliger, beter en sneller te werken. Daarnaast gaf de verkopend makelaar aan dat hij niet vaak een technische keurder tegen kwam die ook daadwerkelijk de kruipruimte in ging en een bezoek geeft aan het dak. Al met al: wil je je woning laten keuren. Doet dat dan via Premiumkeur. Ik raad Fred en zijn team bij iedereen aan. Daan nogmaals bedankt!

Willem NandersWillem Nanders18:49 05/28/20

Tesse NoorlanderTesse Noorlander15:09 09/12/19
Hele fijne bouwkundige! Erg doelgericht en kundig. Zeker een aanrader!

Maaike DijkstraMaaike Dijkstra12:24 07/06/19
Daan heeft voor ons een keuring uitgevoerd. Helaas niet met het bericht dat we hadden gehoopt. Er zaten erg veel gebreken aan het huis en we kwamen achter veel dingen die een hoog financieel risico met zich mee brachten.Daan heeft ons hierover op zeer professionele wijze geïnformeerd en adviezen gegeven. Bedankt hiervoor!

Jort PrimusJort Primus09:09 06/18/19
Fred is objectief en deskundig en geeft een goed en duidelijk advies af. Naast de feitelijke bouwkundige staat van de woning denkt hij met je mee over de mogelijkheden van verbouwingen en herstelwerkzaamheden. Mijn ervaring met Fred was erg goed te noemen.

Laura PetersLaura Peters09:34 05/12/19
Fred is een ontzettend aardige, eerlijke en deskundige man. Hij neemt de tijd en ziet álles tijdens de keuring. Dat is ontzettend fijn, want lekenogen zien maar weinig door de roze bril bij het kopen van een huis. Na Fred's rondje door, op en onder het huis, neemt hij je mee om het zelf te zien en te begrijpen. Klare taal en eerlijk, dus dat is 5 sterren waard. Dankjewel Fred!!

Martin van OverbeekeMartin van Overbeeke20:14 05/03/19
Fred heeft voor ons op korte termijn een keuring verzorgd. Met het hart op de tong weet je zowel tijdens de keuring als daarna direct waar je aan toe bent. Ook als je naderhand nog vragen hebt wordt je door Fred fijn geholpen.

Premiumkeur BVPremiumkeur BV05:40 04/23/19
Maximale Zekerheid bij het kopen van een huis in Hilversum en 't Gooi.Ik ben een bouwkundige die al vele huizen in Hilversum bouwkundig heeft gekeurd en heb dus veel lokale bouwkundige kennis.

Karsten PluymKarsten Pluym05:27 04/08/19
Fred heeft ons huis grondig onder de loep genomen tijdens de keuring. In zijn rapport wijst hij op een aantal belangrijke aspecten die we anders niet te weten waren gekomen.Daarnaast was Fred goed in de omgang en kon hij op korte termijn langskomen

Egbert BrouwerEgbert Brouwer09:34 12/17/18
Fred kon op korte termijn langskomen om ons huis, nog vóór ondertekening koopakte, te keuren. Direct na de keuring heeft Fred ons mondeling toegelicht welke zaken volgens hem binnen afzienbare tijd moeten worden aangepakt (met name de bitumineuze dakbedekking), en dat het huis verder in goede staat van onderhoud verkeerde. Het keuringsrapport ziet er goed uit, maar heb ik (vanwege ziekte Fred) pas na ruim een maand mogen ontvangen. Vanwege deze vertraging net geen 5 sterren beoordeling.

Bas van OudenaardeBas van Oudenaarde20:46 12/11/18
Vandaag hebben we ons nieuwbouw huis opgeleverd gekregen, na de afschouw waar Teun van de 'Bouwkundige Keuring Hilversum' de inspectie met ons heeft uitgevoerd. Teun nam de tijd, was kritisch en precies. Heeft een aantal constructie fouten gevonden en diverse beschadigingen die wij zelf nog niet eens gezien hadden. Naderhand kregen we nog wat tips & tricks meegegeven, weer een stukje wijzer hoe de bouw-wereld in elkaar steekt.Dezelfde dag hadden we het rapport nog! Top, wij kunnen verder doorpakken op onze herstellijst.

Jasper SchuijbroekJasper Schuijbroek14:04 11/30/18
Fred Tokkie en Teun Fluit hebben ons fantastisch geholpen met het bouwtechnisch keuren van twee droomhuizen. De eerste keer hebben we op basis van kundig advies over de fundering afgezien van aankoop. Op het moment zelf vervelend, achteraf heel blij mee. De tweede keer hebben we met praktische tips de belangrijkste risico's geaddresseerd. Wij gaan met een gerust hart verhuizen! Fred en Teun behartigen echt jouw belangen als koper, wat in de huidige markt goed van pas komt

Danny WitteveenDanny Witteveen07:59 06/20/18
Fred is zeer deskundig en zeer secuur. Bij de aankoop van een huis zorgt hij echt dat je met beide benen op de grond blijft staan, zeker wanneer je soms verblind wordt door de charmes van een huis. Wij hebben dan ook bij het eerste huis afgezien van de koop. Hij denkt goed mee en helpt je bij de inschatting maken over welke kosten er aan gaan komen. We zijn hem hier heel dankbaar voor en mede daardoor tot een hele goede koop gekomen. Fred neemt je helemaal mee door de keuring en legt je alles uit, zodat je ook begrijpt hoe je huis in elkaar zit en waar je rekening mee moet houden. Ook doet hij suggesties over welke vragen we kunnen stellen aan de bewoners en verkoopmakelaar. Kortom, zeker een aanrader!

Casimir KoelmanCasimir Koelman11:02 06/05/18
Na een korte zoektocht op Google vond ik Fred Tokkie, na ook wat reviews gelezen te hebben was ik overtuigd om hem te bellen.Gelukkig kon hij ook snel handelen, dit was voor mij een belangrijk punt omdat de verkoper/makelaar wat haast hadden.Op de dag zelf begeleide hij mij vakkundig door het huis en gaf hij ook veel tips door hoe ik de bouwkundige gebreken op kon lossen.Zo bespraken we uitvoerig het dak maar kwam hij ook met tips voor isolatie. De bouwkundige gebreken kwamen naar boven en per probleem is uitvoerig verteld hoe het opgelost kon worden, zo ook op het dak.Over het dak gesproken, hij ging ook gewoon het dak op. Zowel het platte dak als het schuine dak dus alles is uitvoerig bekeken.Al met al was het dus een positieve ervaring voor mij met als pluspunten het snelle handelen en duidelijk kennis van zaken die mij ten goede zullen komen.

Jiska den HaanJiska den Haan09:33 10/07/17
Wij hebben een huis in Hilversum aangekocht. Fred werkt secuur en maakt een uitgebreid verslag waardoor je direct een overzicht hebt van de kosten die je nog kunt verwachten.

Karin WerkhovenKarin Werkhoven09:59 09/24/17
Ik heb een erg goede ervaring met Fred bij het keuren van mijn nieuwe woning in Hilversum. Hij gaat erg gronding te werk en koppelt direct zijn bevindingen terug, zodat je niet op het rapport hoeft te wachten alvorens de koopakte te kunnen tekenen. Fijne communicatie en werkt snel! Aanrader!

Roderick GlerumRoderick Glerum08:12 08/17/17
Fred is een zeer kundige inspecteur en je ziet ook gelijk zijn aannemers verleden terug. Hij neemt uitgebreid de tijd om alles te bekijken en ook op te rapporteren. Hij ziet echter al snel met zijn kennis en ervaring waar de pijnpunten zitten.Hij kon ook op zeer korte termijn en bouwrapport was er ook volgens afspraak zeer snel.Hij keurde bij ons een vrijstaand jaren 1900 huis in Baarn en hij wist veel van deze omgeving en bouwstijl en fundament van dit soort huizen.Daarnaast ook nog tips gegeven voor contacten voor verbouwing.Zou hem zeker aanraden.

Rebecca de RuiterRebecca de Ruiter13:39 06/26/17
Wij zijn erg tevreden over de keuring van ons aan te kopen huis in Hilversum. Fred Tokkie neemt alle tijd voor de keuring. Hij klimt op het dak, bekijktde kruipruimte en bekijkt alle aspecten van het huis zodat je een goed beeld krijgt van de staat van het huis.

Boudewijn van DoornBoudewijn van Doorn12:32 06/18/17

Olivier van DinterenOlivier van Dinteren10:39 05/04/17
Echt een aanrader! Ik belde omdat ik een meeloopkeuring nodig had en werd gelijk gerust gesteld over bepaalde vragen die ik had. Ben echt fijn geholpen!Olivier

Jeroen DHJeroen DH08:17 04/21/17
ik werd door een taxateur doorverwezen naar Fred Tokkie voor een vraagstuk over een fundatie van een aanbouw aan een oud huis.Vraag was of we bij een aanbouw zonder fundatie op zandgrond ons zorgen moeten maken over verzakking.Fred heeft kosteloos een aantal goede tips gegeven en heeft een nuchtere kijk op bouwen.Zeer waardevol!
js_loader